Ugens emneprofil: Udvid dine kommercielle aktiviteter på et yderst attraktivt marked

Der er god grund til at rette blikket mod Sverige, når din virksomhed skal ekspandere i Skandinavien, eller når en skandinavisk baseret virksomhed skal startes op. Og mulighederne er mange.

Hos Svensk Företags Förmedling finder du et stort og særdeles interessant udbud af salgsvirksomheder. Virksomhederne bærer alle præg af gode udviklings- og fremtidspotentialer og er værdiansat på et veldokumenteret og kompetent grundlag.

De spændende og attraktive virksomheder er branchemæssigt bredt fordelt, og med udgangspunkt i dine krav og ønsker er der god mulighed for at finde den helt rette virksomhed. Det kan du med fordel udnytte.

Det skyldes ikke kun, at det svenske marked kulturelt og sprogligt minder om det danske, men i høj grad også, at den svenske krone ikke er koblet til euroen. Det påvirker den danske krones købekraft positivt og gør det økonomisk fordelagtigt at købe virksomhed i Sverige.

Din garanti for en professionel proces

Virksomhedsbørsen as har gennem flere år arbejdet sammen med Svensk Företags Förmedling, der er Sveriges største virksomhedsmægler. Den svenske virksomhedsmægler er garant for kulturel forståelse, ekspertviden og et bredt udvalg af værdiansatte og attraktive virksomheder.

Med andre ord, Svensk Företags Förmedling skaber de bedste betingelser for, at du opnår en vellykket ekspansion i Skandinavien.

Vil du vide, hvilke muligheder du har for at drive virksomhed i Sverige, kontakt Svensk Företags Förmedling på telefon +46 13 31 28 04 eller hk@sffab.se.

Du finder de mange salgsvirksomheder her.

Læs mere om Virksomhedsbørsen as’ samarbejde med Svensk Företags Förmedling.

LÆS OGSÅ: Ugens emneprofil: Innovativt udviklingsprojekt med et enormt ekspansionspotentiale

Salg, køb eller udvikling af virksomhed, kom godt i gang med FIAG