Den kendte butik og netbutik – STOFSTEDET – udbydes til salg

Referencenummer - bbs0250

Region: Nordjylland | Branche: Netbutik (webshop)

Stofstedet er en stor fysisk forretning med tilhørende webshop beliggende i Rold, lidt uden for Arden i Himmerland. Forretningen har haft til huse på adressen siden 1993. Nuværende indehaver har haft forretningen siden 2000 og løbende udviklet den med bl.a. tilføjelse af garn til sortimentet i 2004 og med udvidelse af webshop allerede tilbage i 2007.

Stofstedet er blandt de største butikker i landet inden for stof, sytilbehør og garn. I alt føres der over 8000 varenumre. Der er et stort udvalg i forskellige metervarer samt mange forskellige standardvarer inden for jersey, strik, bomuld, patchworkstof, buksestof, fleece, foerstof og uld.

Idet webshoppen bliver en større og større del af forretningsgrundlaget, har nuværende indehaver som led i en strategisk proces valgt at lukke den fysiske forretning pr. 01.04.2019. Som led i den strategiske proces har nuværende indehaver besluttet at afdække muligheden for et salg af aktiviteterne i Stofstedet. Uanset resultatet af et salg vil webshoppen blive videreført på uændrede vilkår.

bbs0250
Kontakt

Mægler Thomas Egedgaard

Telefon +45 29 46 71 35

E-mail te@butiksborsen.dk

Kontakt mig ang. denne sag
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.