Webshops indenfor leg, fritid og indretning – SOLGT

Referencenummer - bbs0275

Region: Uden betydning (flytbar) | Branche: Legetøj, sport & fritid

Samlet set består forretningen af 3 individuelle webshops, der grundlæggende har forskelligt sigte, men med den specielle produktsammensætning opnås stor synergi i de respektive shops.

Forretningsgrundlaget omfatter produkter inden for leg, fritid og indretning. Kvalitet er parameteren, der gælder for alle de produkter, som indgår i de enkelte webshops sortimenter.

Den nuværende ejer har udviklet de enkelte shops, der er etableret på en fælles platform med integreret lagerstyring. Hjemmesidernes design er moderne i stilen. Produkterne vises med billede, produktbeskrivelse og pris. Driften af de enkelte shops er tilrettelagt effektivt med en fordeling på daglig drift, sortimentsudvikling og opdateringer af de forskellige hjemmesider.

Alle 3 webshops vil være en god investering for en person med interesse i e-handel, der kan se de gode muligheder i at blive selvstændig ved at overtage en veludviklet forretning. Investeringen vil også være oplagt for en etableret webshop, der derigennem kunne opnå en vækst ved udnyttelse af de produktmæssige synergier.

bbs0275
Kontakt

Mægler Thomas Egedgaard

Telefon +45 29 46 71 35

E-mail te@butiksborsen.dk

Kontakt mig ang. denne sag
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.