Forretning i Sverige

Image

Stor købekraft på et attraktivt marked

Der er mange fordele ved at drive forretning i Sverige, og med Svensk Företags Förmedling er mulighederne mange. Svensk Företags Förmedling er Sveriges største virksomhedsmægler og har altid et stort udvalg af særdeles interessante, værdiansætte forretninger til salg. Alle rummer de et godt fremtidspotentiale.

Svensk Företags Förmedling er vores mangeårige samarbejdspartner og din garanti for en tryg og effektiv proces, når du vil etablere forretning i Skandinavien.

Driv forretning i Sverige og udvid virksomhedens aktiviteter

Svensk Företags Förmedling er et godt udgangspunkt til at skabe forretning i Sverige

Samarbejde med Sveriges største virksomhedsmægler

Svensk Företags Förmedling AB, SFF, er Sveriges største virksomhedsmægler, og gennem flere år har vi arbejdet tæt sammen med dem. SFF baserer deres forretning på virksomhedsmæglere med stor erfaring, ægte engagement og et bredt netværk, som gør dem i stand til at skabe værdi for både sælgere og købere, når de formidler forretninger og ejendomme i Sverige.

SFF blev etableret i 1979 og er i dag lokaliseret i 30 byer, hvilket gør dem i stand til at yde en personlig og kompetent service, uanset hvor i landet du ønsker at sælge eller købe forretning eller ejendom.

Grundlaget for det arbejde, som vores svenske samarbejdspartnere udfører i forbindelse med din opgave er en personlig, kommerciel dialog omkring dine ønsker og forventninger. I det omfang det er relevant, inddrager de også advokat, revisor og pengeinstitut i arbejdet.

Opgaverne, som SFF udfører, omfatter salg og køb af forretninger, virksomheder og ejendomme i Sverige samt rådgivning omkring det at blive forretningsejer, virksomhedsudvikling, generationsskifte og kapitalfremskaffelse.

Image Image

Ekspansion i Skandinavien

Svensk Företags Förmedling har som en landsdækkende aktør altid et stort udvalg af attraktive forretninger til salg. kontakt dem i dag og hør om dine muligheder for ekspansion i Skandinavien.

Svensk Företags Förmedling AB.
Telefon: +46 13 31 28 04.
Mail: hk@sffab.se

Forretning i Sverige giver adgang til det skandinaviske marked