Gå-hjem møder hos dig

Gå-hjem møder giver indsigt i virksomhed og virksomhedsudvikling

Kompetent viden hjemme ved dig

Vil du have et kig ind i en verden, hvor forretninger, udvikling og værdi er omdrejningspunktet? Og vil du inspireres af en indlægsholder, som arbejder professionelt med begreberne og baserer sin indgående viden på de aktuelle markedstendenser og forhold?

Typisk varer et indlæg 30-60 minutter, hvorefter der er afsat tid til spørgsmål. Samlet varer et gå-hjem møde mellem 45 minutter og halvanden time.


GÅ-HJEM MØDE I:

Forretningens værdi og de vigtige faktorer

Ved dette gå-hjem møde får du svar på en stor del af de grundlæggende spørgsmål, som du som eksisterende eller kommende ejerleder har. Ved mødet giver vi forståelse for den måde, vi værdiansætter en forretning på, herunder hvilke vigtige faktorer som påvirker denne.

Gå-hjem møder handler om virksomhedens værdi

Gå-hjem møder handler om exit-strategi

GÅ-HJEM MØDE II:

Udarbejdelse og implementering af exit-strategi

Selvom din sidste dag som ejerleder i forretningen ikke er det første, du umiddelbart vælger at beskæftige dig med i begyndelsen af dit ejerlederskab, så er der alligevel mange fordele ved at gøre det. Ved dette gå-hjem møde giver vi dig forståelse for, hvornår, hvorfor og hvordan du skal udarbejde og implementere din exit-strategi.

Image

Arranger et gå-hjem møde

Vil du arrangere et gå-hjem møde eller høre om mulighederne for at arrangere et, kontakt Frank Jensen på mail eller telefon 24 42 79 16 allerede i dag.