Professionel formidling og udvikling af forretninger

ButiksBørsen er din mægler ved salg, køb og udvikling af forretning

Skal du sælge, købe eller udvikle din forretning, kan du trygt overlade ansvaret for processen til os. Med mange års erfaring og et aktivt erhvervsliv bag os har vi den ekspertise og indsigt, der er afgørende for at sikre en effektiv og professionel proces.

Siden 2004 har vi formidlet forretninger i hele landet gennem ButiksBørsen, mens vi gennem Virksomhedsbørsen har sikret en god proces ved salg og køb af virksomheder siden 1997.

i april 2017 gennemgik ButiksBørsen et generationsskifte. I den sammenhæng tiltrådte en ny direktion, der fra første dag har haft et klart mål om at styrke og højne det professionelle niveau, vi baserer vores ydelser på.

En række strategiske forandringer bliver løbende implementeret i vores forretningsgrundlag for at realisere den klare vision og mission, direktionen har sat for fremtiden. Vores vision og mission kan du læse mere om nederst på siden.

Virksomhedsbørsen er Danmarks største virksomhedsmægler for små og mellemstore virksomheder

Virksomhedsbørsen arbejder struktureret og professionelt med enhver opgave

Stærke kompetencer og strukturerede processer sikrer værdi

For at sikre dig den bedste proces med enten salg, køb eller udvikling af forretning består vores mægler-team af tidligere, aktive erhvervsfolk, som alle har en stærk track-record bag sig. Mæglernes arbejde bliver understøttet af en supportfunktion, som foretager søgninger i vores database, der består af mere end 20.000 potentielle sælgere, købere og investorer, sikrer ugentlig annoncering i de store, landsdækkende medier samt udarbejder prospekter og salgsmateriale.

Den sammensætning skaber forudsætningerne for en effektiv og tryg proces, hvor mægleren kan sætte sig ind i din situation og koncentrere sig fuldt ud om din opgave, fordi supportfunktionen varetager de øvrige opgaver med relation til salget, købet eller udviklingen af forretningen.


Vision & Mission

Hos ButiksBørsen har vi en klar målsætning om at være landets foretrukne og største mægler for butikker og detailforretninger i hele landet.

Derfor arbejder vi ud fra en klar vision om, at vi skal sætte standarden for en holistisk og værdiskabende service, hvad enten det drejer sig om salg, køb eller udvikling af forretning. For at realisere visionen kræver det, at ”vores” forretninger skaber vækst og gode resultater, og derfor er vores mission at sørge for, dette sker med udgangspunkt i et stærkt kommercielt forretningsgrundlag.

ButiksBørsens sammensætning af medarbejdere, den ugentlige annoncering og vores enorme emnedatabase gør os i stand til at realisere vores vision og mission og sikre dig en god proces.

Virksomhedsbørsen leverer services på et højt niveau