Karriere hos M+A SME

Image

Kommende medarbejder?

Det stiller høje krav til evner og kompetencer at gøre karriere ved M+A. Det skyldes, at vi løser opgaver for forretningsejere og ejerledere, hvis forretning udgør et livsværk – og derfor vil vi ikke tillade os at lade nogen øve sig på vores kunder.

Vi søger dygtige og kompetente erhvervsfolk med gode resultater og stor erfaring inden for operationel drift, ledelse og forretningsudvikling.

Vores ydelser omfatter salg og køb af forretninger samt i stigende grad deciderede udviklingsopgaver.

Det kræver ekspertise og erfaring at gøre karriere hos M+A SME

Hvad kræver det at blive en del af M+A?

Vi stiller høje krav til vores virksomhedsmæglere og -konsulenter. Vi tager gerne praktikanter og management-trainees ombord og deler ud af vores erfaring, men disse vil altid arbejde sammen med en erfaren person. Ligeledes vil der også altid være krav om operationel erfaring fra ledelse og forretningsudvikling i praksis.

Altså ikke noget med, at man gennem en konsulent- eller rådgiverfunktion har arbejdet med kunder, der beskæftiger sig med disse fag- og forretningsområder. Det er ikke godt nok. Man skal selv have den nødvendige hands-on erfaring. Det er vores kunders garanti for relevant og brugbar sparring og support.


Ny medarbejder eller forretningspartner - få mere information

Hvis du ønsker at få mere og uddybende information om det, vi tilbyder, og de forventninger vi har til nye medarbejdere og forretningspartnere, er du mere end velkommen til at kontakte Frank Jensen på mail eller mobil +45 24 42 79 16.