M+A SME er næste step i udviklingen

Et samlende brand

ButiksBørsen er en af fire virksomheder – Virksomhedsbørsen, Lederbørsen og firmahandel.dk – vi formidler forretninger igennem. For at udnytte synergien mellem vores virksomheder og som en del af vores udvikling har vi valgt at samle ButiksBørsen og de tre øvrige virksomheder under et samlet brand, M+A SME.


Nye tider, ny profil

Vores 2 hæderkronede firmaer, Virksomhedsbørsen og ButiksBørsen, er nu en del af det nye M+A varemærke som reprøsenterer fremtidens koncept for formidling og udvikling af virksomheder i segmentet for små og mellemstore virksomheder.

I 2017, hvor vi påbegyndte den strategiske udviklingsproces af det, der skulle blive til M+A var målet at udnytte synergierne fra de forskellige områder i gruppen, der består af fire virksomheder med hvert sit forretningsområdede. 

 

De fire virksomheder, Virksomhedsbørsen as, ButiksBørssen A/S, Lederbørsen og firmahandel.dk, har i denne proces gennemgået en tilpasning, så vi i dag ikke alene har et optimeret grundlag, men også kan præsentere et helt nyt og tidssvarende forretningskoncept, der kan levere på alle de områder, hvor ejerledere og virksomheder har behov for rådgivning og ydelser inden for udvikling og formidling af virksomheder. 

Hvad står M+A SME for?

M+A står for ’Mergers & Acquisitions’, hvilket oversat til dansk betyder fusion og opkøb, mens SME er den engelske forkortelse for små og mellemstore virksomheder.

Virksomhedsbørsen har altid været fokuseret på små og mellemstore virksomheder, der i det nye M+A setup har fået betegnelsen, B2B. ButiksBørsen har, som navnet klart indikerer, været fokuseret på butikker og vil i det nye M+A setup betegnes som RETAIL. 

I Lederbørsen havde man tidligere fokus på selektering og rekruttering af partnere til ejerledede virksomheder. 

 

Alt dette er nu en integreret del af processen i M+A, hvor vi udfører profil og match opgaver for at sikre en høj kompatabilitet og de bedste forudsætninger for succes, når man tager nye partnere ombord. 

I konceptgrundlaget for M+A indgår også fokus på rådgivning omkring virksomhedsudvikling og exit strategi. 

I 2019 kan vi derfor præsentere, ikke alene markedets største, men også stærkeste løsning inden for formidling og udvikling af virksomheder. 


Et resultat af udvikling og udenlandske aktiviteter

Den engelske betegnelse skal ses som en del af den udvikling vi er midt i, hvilket omfatter flere udenlandske aktiviteter.

Aktiviteterne i og samarbejdet med Polen og Sverige er blot første del af den ekspansion, som vi vil gennemføre i udlandet. Målet er at kunne løse dine opgaver i EU-lande såvel som i ikke EU-lande.

Derudover har vi som led i udviklingen udviklet brandet FIAG, der er gratis, indledende sparring til dig i forbindelse med salg, køb og udvikling af virksomhed. FIAG er en dialog med dig omkring den proces, du gerne vil i gang med, og det udgangspunkt du har for det kommende forløb.

Målet er at sikre dig forudsætningerne for at gennemføre et effektivt og vellykket forløb.