M+A SME er næste step i udviklingen

Et samlende brand

ButiksBørsen er en af fire virksomheder – Virksomhedsbørsen, Lederbørsen og firmahandel.dk – vi formidler forretninger igennem. For at udnytte synergien mellem vores virksomheder og som en del af vores udvikling har vi valgt at samle ButiksBørsen og de tre øvrige virksomheder under et samlet brand, M+A SME.


M+A SME erstatter ikke de gamle virksomhedsnavne

Selvom M+A bliver det overordnede brand, betyder det ikke, at ButiksBørsen, Virksomhedsbørsen, Lederbørsen og firmahandel.dk forsvinder.

De fire virksomheder vil stadig danne grundlaget for den service, som du får i et samarbejde med os. Men nu er de samlet i et brand, så synergien mellem disse bliver udnyttet optimalt, hvilket resulterer i den bedste håndtering af din opgave.

M+A SME samler Virksomhedsbørsen, ButiksBørsen, Lederbørsen og firmahandel.dk

Hvad står M+A SME for?

M+A står for ’Mergers & Acquisitions’, hvilket oversat til dansk betyder fusion og opkøb, mens SME er den engelske forkortelse for små og mellemstore virksomheder.


Et resultat af udvikling og udenlandske aktiviteter

Den engelske betegnelse skal ses som en del af den udvikling vi er midt i, hvilket omfatter flere udenlandske aktiviteter.

Aktiviteterne i og samarbejdet med Polen og Sverige er blot første del af den ekspansion, som vi vil gennemføre i udlandet. Målet er at kunne løse dine opgaver i EU-lande såvel som i ikke EU-lande.

Derudover har vi som led i udviklingen udviklet brandet FIAG, der er gratis, indledende sparring til dig i forbindelse med salg, køb og udvikling af virksomhed. FIAG er en dialog med dig omkring den proces, du gerne vil i gang med, og det udgangspunkt du har for det kommende forløb.

Målet er at sikre dig forudsætningerne for at gennemføre et effektivt og vellykket forløb.