Om os

ButiksBørsen blev etableret i 2004 som en pendant til søsterselskabet Virksomhedsbørsen, der er en landdækkende aktør indenfor formidling af SMV – rådgivning om ejerskifte mindre og mellemstore virksomheder.

I relation til Virksomhedsbørsens virke blev dørene åbnet til et overset marked, idet rådgivning af omkring ejerskifte af forretninger – køb og salg af butikker – hidtil havde været spredt fægtning mellem revisorer, advokater og ejendomsmæglere samt dem, der selv har forsøgt med indrykning af en annonce i lokalavisen. Der har ikke været tale om et forretningsmæssigt fokus på rådgivning om ejerskifte i detailhandlen, hvorfor ingen af partnerne har specialiseret sig indenfor området.

I dag tilbyder ButiksBørsen professionel rådgivning til detailhandel indenfor en lang række opgaver, primært omkring ejerskifte – køb og salg af butikker.

ButiksBørsen A/S ejes i forening af Ole Pedersen (indehaver af Virksomhedsbørsen as) og Thomas Egedgaard.

ButiksBørsen har til huse i Fredericia og opererer på Sjælland fra filialen i Glostrup. På begge adresser deles der domicil med Virksomhedsbørsen. De to selskabet har også fælles sekretariat.