Salg af webshops

Overvejer du at sætte din webshop til salg? ButiksBørsen har et specielt koncept målrettet formidling af webshops (netbutikker).

Konceptet er opbygget omkring fortrolighed, ligesom det krydres med ButiksBørsens erfaring fra mange års formidling af fysiske forretninger på tværs af mange brancher. Siden 2004 har vi specialiseret os i at formidle og rådgive omkring ejerskifte og overtagelser af forretninger, og det er denne ekspertise, man får, når man som kunde hos ButiksBørsen skal sælge sin netbutik.

Leder du efter webshops til salg – så kig her

En professionel arbejdsgang sikrer den bedste pris

Forretningsgangen starter med en fysisk gennemgang og værdiansættelse af webshoppen. På baggrund af dette udarbejdes det salgsmateriale, der ligger til grund for selve formidlingen af netbutikken. For at vi kan yde den bedst mulige rådgivning og formidling af din webshop, er det vigtigt, at vi har et indgående kendskab.

Grundighed er en dyd hos ButiksBørsen, og det giver os de bedste arbejdsbetingelser i forbindelse med salget af netbutikken. I sidste ende giver det også et bedre resultat for dig.

Formidlingen sker naturligvis anonymt gennem ButiksBørsens store køberdatabase samt via online annoncering. Gennem vores netværk, som er blevet opbygget gennem mange år, hjælper vi med at finde den rette køber til din webshop.

Hele forretningsgangen foregår elektronisk, og sælgeren af webshoppen bestemmer selv, hvorvidt han ønsker at deltage aktivt i formidlingen med blandt andet opfølgning på emner, fremvisning og så videre. Dermed bliver det et forløb for sælgers præmisser, og han kan benytte ButiksBørsens viden, ekspertise og netværk i det omfang, han finder det nødvendigt. Det er det, vi er her for.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om salg af din webshop

Såfremt du ønsker at høre mere om koncept og forretningsgang ved salg af netbutik, er du velkommen til at kontakte os.

Vores erfarne og kompetente medarbejdere står altid klar til at tage en uforpligtende samtale, hvor du kan blive klogere på, hvordan du kan optimere dine muligheder omkring salg af webshop. Og naturligvis blive klogere på, hvad vi kan gøre for at give dig de bedste betingelser.