Cateringvirksomhed med stærkt brand

Virksomheden har i snart 20 år leveret mad i høj håndlavet kvalitet til flere tusinde glade og tilfredse kunder i Østdanmark. Med et unikt cateringkoncept har virksomheden skabt en god og solid forretning, der har haft en fornuftig vækst igennem alle årene.
Konceptet er baseret på en integreret og effektiv ordrehåndtering og madproduktion i homogen og høj kvalitet, samt præcise leveringer. Maden fremstilles helt fra bunden af friske råvarer, og virksomheden tilbyder et omfattende menukort, der justeres 1-2 gange om året, bl.a. i forhold til års- og højtider. Råvarerne leveres af en udvalgt kreds af anerkendte fødevaregrossister.
Med fokus på at levere kvalitetsmad til enhver festlig lejlighed og til fornuftige priser, har virksomheden skabt et stærkt brand, der er kendt i hele markedsområdet.
Virksomhedens organisation består af et hold af fagligt dygtige og fleksible medarbejdere, der i et uformelt og effektivt miljø, samarbejder om at fremstille maden i høj og kompromisløs kvalitet, helt efter kundernes ønsker og forventninger.
De nuværende ejere har besluttet at sælge virksomheden på grund af andre aktiviteter.


Referencenummer: BBS0316

Geografi: Region Sjælland

Overordnet branche: Overnatningsfaciliteter og restaurationsvirksomhed

Underbranche 1: Restaurationsvirksomhed

Underbranche 2: Restauranter og levering af mad ud af huset

Kontaktinformationer

Mægler: Peter Albertsen

Telefon: +45 40 42 71 72

E-mail: peter.albertsen@m-plus-a.com

Kontakt os