Eftertragtet selskabsrestaurant sælges

Referencenummer - BBS0255

Lokation: Sydjylland

Branche: Restauration, beværtning og hotel


Restauranten har med en beliggendhed midt i naturskønne omgivelser og et omfattende kundeunderlag, skabt et særdeles populært spisested – både som a la carte restaurant og som ramme for afholdelse af mange forskellige selskabsarrangementer.

Med et spisekort, der er baseret på traditionelle lækre retter fra det danske køkken, har restauranten skabt en efterspørgsel ud over det sædvanlige. Al mad tilberedes fra bunden af friske råvarer, under hensyntagen til de skiftende årstider og sæsoner. Den gode mad nydes i restaurantens hyggelige og velindrettede lokaler.

Den nuværende ejer har stået i spidsen for driften i mere end 20 år, og har formået at udvikle restauranten til en god og solid forretning, hvor de mange faste kunder har afholdt deres forskellige mærkedage eller benyttet sig af restaurantens a la carte tilbud.

Køkkenets høje standard kombineret med en professionel og venlig kundebetjening er blandt restaurantens særlige kendetegn. Den nuværende ejer har besluttet at sælge restauranten for at kunne gå på pension.

Kontaktinformationer

Mægler

Peter Albertsen

Telefon

+45 40 42 71 72

E-mail

peter.albertsen@m-plus-a.com

Kontakt os