Kendt kro med lang historie

Kroen er beliggende i et af Danmarks smukkeste naturområder og har med en lang og traditionsrig historie været stedet, hvor rigtig mange gæster har nydt en god middag eller har holdt sine fester og mærkedage. Kroen drives i dag som en moderne forretning med fokus på den klassiske kromad, der har fået et nutidigt touch. De seneste år har vist en konstant stigende efterspørgsel på kroens koncept.
Med plads til 125 spisende gæster i velindrettede lokaler er stedet attraktivt til både mindre og større arrangementer. I sommerhalvåret udvides kapaciteten udendørs, hvor der er plads til knap 130 spisende gæster.
Afholdelse af selskaber og møder udgør en betydelig del af kroens omsætning. Det er normalt, at der bookes flere år frem. Ud over selskaber drives kroen som a la carte restaurant med faste arrangementer, og særligt i sommerhalvåret er kroen et populært udflugtsmål.
Kroen råder over et moderne og fuldt monteret køkken, der er indrettet til en effektiv og smidig madproduktion af både varmt og koldt. Kroens organisation består af et hold af fagligt dygtige og kompetente medarbejdere i køkkenet og til servering. Kroen er kendt for et højt serviceniveau med en professionel personlig betjening.
Den nuværende ejer har et ønske om at prøve kræfter med andre aktiviteter og har derfor besluttet sig for at sælge kroen.


Referencenummer: BBS0318

Geografi: Region Midtjylland

Hovedbranche: Overnatningsfaciliteter og restaurationsvirksomhed

Underbranche: Restauranter

Kontaktinformationer

Mægler: Gert Johannsen

Telefon: +45 48 80 92 22

E-mail: gert.johannsen@m-plus-a.com

Kontakt os