Pakkekalender.dk sælges

Pakkekalender.dk har gennem 10 år opbygget en særlig position på markedet som værende en webshop med et unikt setup og sortiment inden for gaveartikler, der er sæsonmæssigt dedikeret. Konceptmæssigt er webshoppen differentieret i forhold til andre udbydere af gaveartikler på nettet.

Med udgangspunkt i forretningsgrundlaget, som omfatter salg af gaveartikler til både børn og voksne, sammensætter forretningen et sortiment med et bredt og alsidigt udvalg, gerne for ét år ad gangen.
Webshoppen har udviklet sig positivt igennem årene, idet der opleves et stigende antal besøgende, hvilket resulterer i øget salg. I forhold til forretningens nuværende position er der stadig en potentiel mulighed for en væsentlig øget vækst, ligesom konceptet giver mulighed for at videreudvikle forretningen.

Hjemmesidens design er moderne i stilen. Produkterne vises med billede, produktbeskrivelse og pris. Driften af webshoppen er tilrettelagt effektivt med en fordeling på drift, sortimentsudvikling og hjemmesideopdateringer.

Den nuværende ejer ønsker at sælge webshoppen for at koncentrere sig om andre aktiviteter.

Pakkekalender.dk vil være en god mulighed for en person med interesse i e-handel, der ønsker at blive selvstændig ved at overtage en velfungerende webshop. Investeringen vil også være oplagt for en etableret webshop, som vil supplere sit forretningsgrundlag med et særligt koncept.


Referencenummer: BBS0299

Geografi: Uden betydning (flytbar)

Hovedbranche: Engroshandel og detailhandel

Underbranche: Detailhandel med hobbyartikler, musikinstrumenter, sportsudstyr, legetøj, cykler via internet

Kontaktinformationer

Mægler: Gert Johannsen

Telefon: +45 48 80 92 22

E-mail: gert.johannsen@m-plus-a.com

Kontakt os