Skovlund Kro søger ny ejer, evt. forpagter

Skovlund Kro er en veldrevet restaurant baseret på selskabsarrangementer suppleret med levering af mad ud af huset. Forretningen er beliggende i en mindre by med et stort opland, hvorfra de mange kunder tiltrækkes af restaurantens velplanlagte festarrangementer og gode mad. Med en lang og spændende historie som baggrund har den nuværende ejer udviklet stedet til en attraktiv forretning.

Med plads til 210 spisende gæster ad gangen er restauranten blandt de største selskabsudbydere i området. De velindrettede lyse og venlige selskabslokaler er et af stedets særlige kendetegn. Ud over festarrangementerne i huset, tilbyder Skovlund Kro at levere mad ud af huset. Gennem en professionel indstilling til fremstilling af mad af friske råvarer i traditionelle og kreative sammensatte menuer har restauranten oparbejdet en solid markedsposition, hvor de mange tilfredse kunder ofte anbefaler restauranten til andre.

Organisationen består af ejerne og et hold dygtige og velmotiverede medarbejdere, der samarbejder tæt i et uformelt og effektivt miljø. Den nuværende ejer har besluttet at sælge forretningen for at kunne beskæftige sig med andre aktiviteter.


Referencenummer: BBS0315

Geografi: Region Midtjylland

Hovedbranche: Overnatningsfaciliteter og restaurationsvirksomhed

Underbranche: Restauranter

Kontaktinformationer

Mægler: Peter Albertsen

Telefon: +45 40 42 71 72

E-mail: peter.albertsen@m-plus-a.com

Kontakt os