Stor, veletableret online salgsplatform

Virksomheden tilbyder sine kunder et bredt udvalg af produkter inden for en række varegrupper, særligt hovedvaregruppen, som virksomheden blev etableret på baggrund af, er populær blandt kunderne. Siden opstarten af virksomheden, er udbuddet af varegrupper blevet udvidet.
På nuværende tidspunkt er virksomheden etableret i Danmark og et nordisk land, mens man er i gang med at etablere sig i et andet.
Virksomheden har på få år vækstet sin omsætning markant, herunder også indtjeningen. Udviklingen og væksten skyldes blandt andet, at hovedvaregruppen henvender sig til et marked i konstant vækst, mens der samtidig er en stigende tendens til, at folk køber flere og flere produkter online.
Organisatorisk er virksomheden yderst velfungerende med integrerede systemer og strømlinede arbejdsprocesser, hvilket bevirker, at der ikke kræves mange ressourcer for at imødekomme den store, stigende ordretilgang.
Virksomheden genererer en høj omsætning, som stiger kraftigt, og en god indtjening, men rummer stadig et meget stort vækst- og udviklingspotentiale.
Virksomheden er flytbar.


Referencenummer: BBS0321

Geografi: Hele landet, Region Hovedstaden, Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Sjælland, Region Syddanmark, Uden betydning (flytbar)

Hovedbranche: Engroshandel og detailhandel

Underbranche: Detailhandel med andre varer i.a.n. via internet

Kontaktinformationer

Mægler: Peter Hald

Telefon: +45 26 11 07 97

E-mail: peter.hald@m-plus-a.com

Kontakt os