Veldrevet smykkeforretning i Hovedstadsområdet

Et stærkt forretningsgrundlag baseret på at kunne tilbyde sine kunder et bredt udvalg af smykker og ure og samtidig yde en ekstraordinær professionel rådgivning og service har gennem årene positioneret forretningen solidt på markedet. Smykker såvel som ure fås i alle prisklasser og til enhver lejlighed.
Forretningen har eksisteret gennem flere generationer og har i dag en loyal kundekreds bestående af personer i alle aldre fra lokalområdet og oplandet. Kunderne besøger forretningen eller den tilknyttede webshop for at købe smykker og ure til særlige begivenheder og hverdagsbrug eller i forbindelse med udførelse af specialopgaver.
Produktsortimentet og den professionelle tilgang til arbejdet har resulteret i en yderst fornuftig omsætning og indtjening, hvilket gør forretningen attraktiv at overtage for en eksisterende aktør i branchen eller en person med interesse i branchen, som ønsker at blive selvstændig. Selvom forretningen præsenterer gode resultater, rummer den stadig et godt og realiserbart potentiale.


Referencenummer: BBS0319

Geografi: Region Sjælland

Hovedbranche: Engroshandel og detailhandel

Underbranche: Detailhandel med ure, smykker og guld- og sølvvarer

Kontaktinformationer

Mægler: Helle Ghodt

Telefon: +45 30 80 85 20

E-mail: helle.ghodt@m-plus-a.com

Kontakt os