Webshop med produkter til børneværelset

Referencenummer - BBS0307

Lokation: Uden betydning (flytbar)

Branche: Legetøj, sport & fritid


Forretningen er en nyudviklet webshop med et program af innovative interiørprodukter, der i design og bæredygtighed differentierer sig væsentligt i forhold til andre produkter på markedet. Den grundlæggende filosofi bag produkterne er, at skabe et særligt univers, der involverer både børn og voksne.

Konceptet er udviklet af den nuværende ejer igennem halvandet år og blev introduceret på markedet for ca. 6 måneder siden. Det bærende produkt er designbeskyttet i EU og henvender sig til en stor potentiel målgruppe. Tilbagemeldingerne fra markedet er yderst positive med en god spredning på de sociale medier.

Den nuværende ejer har udviklet konceptet sideløbende med andre aktiviteter, men vurderer at de bedste odds for konceptet vil være, at lade andre kompetencer stå for webshoppens drift og den videre produktudvikling.
Webshoppen vil være en god investering for en etableret webshop, der derigennem kunne opnå en vækst ved udnyttelse af de produktmæssige synergier. Investeringen vil også være oplagt for en person med interesse i e-handel, der kan se de gode muligheder i at blive selvstændig ved at overtage et veludviklet koncept.

Kontaktinformationer

Mægler

Peter Albertsen

Telefon

+45 40 42 71 72

E-mail

peter.albertsen@m-plus-a.com

Kontakt os