Webshop med sæsonbaserede gaveartikler sælges

Referencenummer - BBS0299

Lokation: Uden betydning (flytbar)

Branche: Netbutik (webshop)


Forretningen har igennem 10 år opbygget en særlig position, som en webshop med et unikt setup og sortiment i gaveartikler, der er sæsonmæssigt dedikeret. Konceptmæssigt er webshoppen differentieret i forhold til andre udbydere af gaveartikler på nettet.

Med udgangspunkt forretningsgrundlaget, der omfatter salg af gaveartikler til både børn og voksne, sammensætter forretningen et sortiment med et bredt og alsidigt udvalg af gaveartikler, gerne for ét år ad gangen.

Webshoppen har udviklet sig positivt igennem årene, idet der opleves et stigende antal besøgende, der resulterer i øget salg. I forhold til forretningens nuværende position er der stadig en potentiel mulighed for en væsentlig øget vækst, ligesom konceptet giver mulighed for at videreudvikle forretningen.

Hjemmesidens design er moderne i stilen. Produkterne vises med billede, produktbeskrivelse og pris. Driften af webshoppen er tilrettelagt effektivt med en fordeling på drift, sortimentsudvikling og hjemmesideopdateringer.

Den nuværende ejer ønsker at sælge webshoppen for at koncentrere sig om andre aktiviteter.
Webshoppen vil være en god mulighed for en person med interesse i e-handel, der ønsker at blive selvstændig ved at overtage en velfungerende webshop. Investeringen vil også være oplagt for en etableret webshop, der vil supplere sit forretningsgrundlag med et særligt koncept.

Kontaktinformationer

Mægler

Thomas Egedgaard

Telefon

+45 29 46 71 35

E-mail

thomas.egedgaard@m-plus-a.com

Kontakt os